Om Dsign Sweden

Dsign Sweden är mitt, David Svensson, företag – Guldsmed, Produktionstekniker, Produktdesigner med bas i Motala.

dsign25

Jag har guldsmedsutbildning ifrån Mjölby, Produktionstekniker med utbildning på Borås högskola. Jag har ett bred erfarenhet av produktion och produktframtagning under mina verksamheter från olika företag både från guldsmedsidan och tung industri och produkter i heminredningsbranschen.

Jag tillverkar och designar allt från guldsmide, silversmide, tillverkning av rekvisita, inredning till butiker bred industriell tillverkning och mycket mera.

Mina ambitioner är att utveckla produkter för era behov.

Teamwork, kommunikation, använda nordens resurser och kunskaper att förbättra och utveckla produkter för framtidens behov.

Om du har några frågor eller förslag eller vill anlita mig så maila mig på info@dsignsweden.com eller ring 0736-55 51 51